Nye indlæg

 
RAV-NYT
(Under opbygning - vil blive udviddet)
 
Hele verdens rav nyheder samlet ét sted!
●Nyeste opdagelser og fund ●Nye arter ●Bogudgivelser ●Mediernes omtale af rav ●Medlemmernes aktiviteter ●Klubbens nyheder ●Nyt fra butikker og museer.
De bedste internationale og nationale nyheder er samlet og gjort tilgængelig her på siden. Har du en nyhed eller et tip om noget, som du synes skal på siden, så vil vi være meget taknemmelig for din henvendelse. Kontak os her
 
____________________________________________________________________

Ny bog ude nu! Pflanzen in Bernstein, af C. Gröhn og M.J. Kobbert

29-06-2017 13:45

Titel
: Pflanzen in Bernstein, Forfatter: C. Gröhn og M.J. Kobbert, Sprog: tysk
En længe ventet bog er endelig blevet udgivet. Dette er uden tvivl den mest omfattende og komplette bog om planter i rav, som nogensinde er udgivet. Med sine 229 sider fører Carsten Gröhn og Max Kobbert dig nøgternt gennem den botaniske verden som findes indesluttet i ravet.
Foruden at bogen indeholder beskrivelser og billeder af stort set alle ordener inden for botanikken, så får du også en udførlig introduktion til hvad rav er, hvorledes det er dannet og hvordan verdenen så ud, da ravet flød som harpiks.

Så med et utal af flotte billeder og omhyggelige beskrivelser, så dækker denne bog et stort hul i den eksisterende litteratur om rav. Den kan absolut anbefales! På nuværende tidspunkt findes bogen desværre kun på tysk, men der er planer om at lave en engelsk oversættelse.
 
Se uddrag fra bogen her

Kategori: Nye bøger
____________________________________________________________________
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.