Nye indlæg

 
RAV-NYT
(Under opbygning - vil blive udviddet)
 
Hele verdens rav nyheder samlet ét sted!
●Nyeste opdagelser og fund ●Nye arter ●Bogudgivelser ●Mediernes omtale af rav ●Medlemmernes aktiviteter ●Klubbens nyheder ●Nyt fra butikker og museer.
De bedste internationale og nationale nyheder er samlet og gjort tilgængelig her på siden. Har du en nyhed eller et tip om noget, som du synes skal på siden, så vil vi være meget taknemmelig for din henvendelse. Kontak os her
 
____________________________________________________________________

Annoncering: Kasserer skifte i Den Danske Ravklub

10-10-2017 11:47
Olga Rasmussen og hendes mand Hans-Erik Rasmussen har siden 1997 været blandt de centrale drivkræfter i både stiftelsen og driften af Den Danske Ravklub. Efter snart 20 års uundværligt arbejde er de begge nu trådt tilbage fra de primære poster. Olga har i de sidste par år ageret næstformand, og ved sidste årsmøde valgte hun at stille op som kasserer og blev valgt. I år har hun pga. alder valgt at trække sig tilbage fra denne post. Både personligt og jeg ved, at også mange af klubbens medlemmer står i stor taknemmelighed for det kæmpe store stykke frivillige arbejde, som de begge har lagt i klubben. 
 
På klubbens årsmøde d. 7/10 blev det enstemmig vedtaget, at Emma Junge skulle være klubbens nye kasserer. Emma Junge er en målrettet og ambitiøse person, som på trods af hendes unge alder har stor erfaring inden for det erhvervsfaglige og regnskabsføring i større virksomheder. Foruden hendes interesse for det erhvervsfaglige, har hun været med til at arrangere Ravfestival-Vejers. Fra bestyrelsen skal der lyde et stort hjerteligt velkommen til Emma, og som klub glæder vi os meget over, at Emma nu skal stå ved roret for klubbens regnskabsføring.
 
Mvh,
Anders Leth Damgaard
Formanden for Den Danske Ravklub
____________________________________________________________________
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.